Når en liten gutt på 3 år

Det at Kasper til stadighet blir eldre, er ingen hemmelighet. Vi kommuniserer som aldri før ved bruk av ord. Spørsmål dukker til stadighet opp, noen overrasker mer enn andre. Ja, som i dag på vei hjem fra arbeid og barnehagen. Meg og Kasper bruker bestandig å snakke om dagen vi har hatt borte fra hverandre på vei hjem. Vi snakker om alt i fra hva han har gjort, hvem han har lekt meg til hva jeg har gjort. Vel, i dag tok denne vanlige samtalen en brå stopp i det Kasper ganske tydelig roper ut i fra baksete «mamma stopp bilen, æg må ut å se på fjellene og vannet».
Vi kjørte nemlig forbi ett paradis av et område på vei hjem i dag, og dette bemerket Kasper seg godt mens mammaen var langt inne i rutinene.
Jeg må innrømme at jeg skvatt til litt i det Kasper ropte ut at jeg måtte stoppe. Det er ikke helt typisk Kasper å rope i bilen. Så jeg kan vel innrømme at jeg ble ganske satt ut.
Vel, når en liten gutt på 3 år roper ut at han ønsker å se på fjellet og vannet, ja så skal vi selvsagt gjøre det. Jeg er selv veldig glad i disse store flotte Lofotfjellene og den vakre naturen vi er så heldig å være omringet av.
Skal si det var stor jubel og glede, da vi først fikk stoppet bilen på en ganske så stor lomme av den smale veien hvor det snaut er plass nok til å passere ett menneske med bil.
Nå kjenner jeg området godt og vet at dette ikke er en typisk «kjør så fort du kan» vei, så det og ta seg en spasertur langs veikanten var så absolutt trygt.

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg