Jeg vil kun se det Norskeflagget i 17 MAI toget !!!!

Det å vise respekt for at det vårt flagg som skal være synlig, vårt land som skal hylles er noe jeg ser på som en selvfølge at blir respektert. Jeg stiller forventinger til at vi skal få beholde våre norske tradisjoner om å hylle denne begivenheten over at vi, NORGE ble et fritt land 17. Mai 1814.
Det vil med det ikke si at jeg ikke vil se DEG i folkemengden, ja eller i toget for den sagsskyld. For du er hjertelig velkommen !
Jeg vil også svært gjerne se ditt flagg. Bare ikke i toget. Jeg forstår at du ønsker å hylle landet vårt, og samtidig vise hvilket land og hvilken identitet du tilhører og bærer.
Tanken er fin den !
Likevel vil jeg påminne om at det er NORGE sin dag. Din dag, vår dag til å hylle det trygge, vakre landet vi bor i, noe som gjøres ved å vise vår stolthet over landet. I Norge benytter vi med det vårt flagg. Norges flagg.
Vis gjerne din identitet og hylles ved å kle deg i ditt festantrekk, slik som vi gjør med bunaden. Vis hvor du kommer fra via antrekk og ikke flagg.
Det er flott å se at vi er et land bestående av flere nasjoner, og at vi holder sammen. Det er likevel ikke det vi feirer !
Vi feirer NORGE.

Det er ikke forbud mot å bære eller benytte andre flagg, men jeg vil på det sterkeste oppfordre til å benytte det Norske flagget i toget.
Om du likevel absolutt ønsker å benytte ditt flagg som en gest, en hylles. Ja så er det flere måter å gjøre det på.
Du kan for eksempel henge det ut hjemme, eller pynte vinduskarmen din med ditt flagg, sammen med det Norske flagget.
Det er noe jeg personlig ser på som noe fint. Det er fint å se at du ønsker å hylle oss, samtidig som du viser til respekt for Norges nasjonaldag ved å ikke overskygge det Norske flagget. Noe som jeg ser at kan være ett stort irritasjonsmoment/ frykt for mange nordmenn. Det at det Norske flagget blir mindre synlig altså.
Så vær så snill og respekter Norges nasjonaldag ved å la andre flagg en Norges bli hjemme på akkurat denne dagen som Norge er i fokus.

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg